ANTALYA / KEPEZ - Hüseyin Ak İlkokulu

Şbt

OKULUMUZUN 4/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE ANTALYADAN 10 OKUL AZERBEYCANDAN DA 2 OKULUN ORTAKLIĞI İLE  ÖĞRETMENİMİZ SEBAHATTİN YALIGÜLÜHEP'İN KURUCULUĞUNU YAPTIĞI PROJEMİZ 01 ŞUBAT 2024 TARİHİ İLE BAŞLADI. ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP SEVGİSİNİ AŞILAMAK VE ONLARI BİRER KİTAP DOSTU YAPMAK ANA HEDEFLERİ ARASINDA YER ALMAKTADIR

Ock

Okulumuz Dilimizi Zenginleştirme Projesi kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Oluşturma Yarışması 1.si Ayaz Yıldırım 2.si Alime Nisa Balcı ve 3.sü Çağan Çavuşoğlu olmuştur. Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tem

2023 Yılı Geleneksel Halkoyunları Şenliğimiz tüm öğrencilerimizin muhteşem gösterileri ile tamamlandı. Şenliğimizde emeği geçen tüm İdareci, Öğretmen, Eğitmen, Veli ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Okul Sporları “Halk Oyunları Minikler Düzenlemeli” dalında, 2017-2018 ve 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında il birincisi olan Kepez/Hüseyin Ak İlkokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında, il birinciliğini almıştır.

Emeği geçen tüm Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimize tebrik ediyoruz.

Tem

Okul Aile Birliğimiz Tarafından Okulumuzda düzenlenen Kermes etkinliğimizde emeği geçen tüm İdareci, Öğretmen, Veli ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek kutladılar.

Tem

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda yapılan anma töreninde öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu programla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle andık. Ruhları Şad Olsun.

Tem

İstiklal Marşı'nın Kabul edilişinin 102.Yıl Dönümünü okulumuz bahçesinde  öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte saat tam 12.00'de  İstiklal Marşını hep birlikte söyleyerek kutladık. İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u  saygı ve minnetle andık.

Tem

Okul öğretmenlerimizin ve Okul Aile Birliği Başkanımızın "Kadınlar Günü" Okul Müdürümüz Muhammed Çayır tarafından karanfillerle kutlandı.

Tem

24 Kasım Öğretmenelr Gününü okulumuzda Okul Aile Birliği ve velilerimizin katılımı ile kutladık.Okul Aile Birliği Öğretmenlerimiz için Pasta kesip öğretmenlerimizin gününü kutladılar.Ayrıca Öğretmenlerimiz için öğle yemeğinde bir araya gelindi.

Kas

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ölümünün 84. yılında tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle andık.