ANTALYA / KEPEZ - Hüseyin Ak İlkokulu

Hüseyin Ak İlkokulu

Atatürk Mah. Sakarya Bul. No 165 Kepez/Antalya
Vizyon
Amacımız okulumuz öğretmenleri ve velileri ile birlikte başarılı,geleceğine sahip çıkabilen, dürüst, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirerek öğrencilerimizin ilimizdeki ve ilimiz ilçelerindeki en iyi okullara yerleşmelerini sağlayarak, onlara güzel bir gelecek hazırlamaktır.
Misyon
0Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk’ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak” hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız, sürekli, daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
DERS BAŞLAMA SAATİ:08.30 DERS BİTİŞ SAATİ:14.20
Doğalgaz- Klima
Toplu Taşıma
Yerleşim Yeri
Atatürk Mahallesi Sakarya Bulvarı no:163 Kepez/Antalya Dünyagöz Hastanesi Yakını
Antalya Merkezine 8 km Kepez Merkezine 3 km
voleybol,futbol,satranç
Dilimizin zenginlikleri projesi, Ahenk projesi, Kitap okuma projesi, vb.